Service och support

Euronics som är en frivillig Fackhandlarkedja med ett lokalt sortiment. Lokala servicepartner erbjuder ett brett utbud av servicetjänster såsom hemleverans, installation, support av TV-Audio, dataprodukter, antenn-installation mm. Kontakta din lokala butik för mer information om vilka tjänster just din Euronicsbutik kan erbjuda dig!

Om din produkt går sönder och behöver servas så hjälper din lokala butik dig även med denna hantering och ser till att informera din om hur servicehanteringen fungerar för just din produkt.

assets/images/pages/52/257_service-och-support.png
assets/images/pages/52/257_1_2.png

Låt oss uttrycka det så här – vi är passionerade teknikälskare, vilket är perfekt för dig. Våra butiker drivs nämligen av eldsjälar vars intressen berör allt från TV-teknik och ljudanläggningar till megapixlar och pekskärmar. På så sätt kan du som kund känna dig trygg och veta att du alltid får hjälp av en kunnig och – framför allt – en engagerad personal, som självklart gärna delar med sig av sin kunskap

Teknik i all ära, men i våra butiker kommer något betydelsefullare först. Och det är du. För oss är det viktigt att du känner att du alltid får den hjälp du behöver. Därför erbjuder vi installationshjälp på olika nivåer samt finansierings- och trygghetslösningar som garanti och försäkringar. Vill du få information om det senaste från vår bransch så är du varmt välkommen in till oss så visar och berättar vi om de senaste nyheterna.

assets/images/pages/52/257_2_1.png
assets/images/pages/52/257_3_1.png

Hos Euronics möts det bästa av två världar. Vi kombinerar den personliga och lokala butiken med Europas största fackhandelskedja. Det innebär att vi kan erbjuda dig ett noggrant urval av de senaste och bästa produkterna från världens ledande varumärken inom teknik – direkt i ditt kvarter! Och är det något du undrar över eller vill ha hjälp med så finns både butiksägare och medarbetare där för dig och dina frågor.